به گزارش افکارنیوز، این خودرو از دو قطب الکتریکی برای نظارت بر قلب و حسگرهایی بر روی فرمان خودرو به منظور شناسایی امواج نبض تولید شده در رگها در پی جریان یافتن خون به قلب برخوردار خواهد بود.
هنگامی که راننده، فرمان خودرو را در دست میگیرد، ضربان قلب و نبض وی به طور مدوام ثبت میشوند.
این دادهها به طور بلادرنگ بررسی شده و در صورت وجود هرگونه علائم خطرناک به وسیله فرمان صوتی یا سیستم ناوبری خودرو به راننده هشدار میدهند تا خودرو را در کنار جاده پارک کند.
محققان، نوار قلب ۳۴ بیمار مبتلا به تارلرزه بطنی و حملات قلبی حاد را که به یک دستگاه هولتر متصل بوده و ریتم قلبیشان به طور مستمر ثبت میشد، بررسی کردند.
۲۰ تن از این بیماران از دنیا رفتند اما نتایج به دست آمده نشان داد که ۳۱ مورد از این بیماران یک تا دو ساعت قبل از مشکلات قلبی خود به نمایش یک الگوی مشابه نوسان در اعصاب اتونوم پرداخته بودند.
به گفته محققان، در صورت شناسایی این الگو میتوان تا حدی حملات قلبی را پیشبینی کرد.
آنها بر این باورند که سیستم ارائه شده توسط آنها نه تنها به رانندگان پیش از وقوع حمله قلبی هشدار میدهد بلکه از خیلی قبلتر میتواند این حملات را پیشبینی کند.
به گفته محققان، دادههای واضحتر در مورد ریتم قلبی را میتوان با ارتقای مدارهای آشکارساز به دست آورد.
به منظور افزایش دقت این سیستم، محققان الکترودهایی را به صندلی راننده اضافه کردهاند تا الکتروکاردیوگرام رانندگان را حتی در زمانی که رانندگی نمیکنند، تنها با قرار دادن دستشان بر روی فرمان اندازهگیری کنند.
:: موضوعات مرتبط:
اخبار ,
ماشین ,
,
:: بازدید از این مطلب : 933
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0